maanantai 18. maaliskuuta 2013

Täytettä hyllyihin

En vaan osaa hillitä itseäni :p Tänään tarttui Stockalta mukaan pari lättyä.

Ja illemmalla vielä Anttilan TopTenistä yksi.Tosta ekasta sen verran, että olin kuunnellut kys. bändiltä muutamaa biisiä, joista mikään ei ole tuolla levyllä. Ostin sen silti lähinnä kokeilumielessä. Se on ihan hyvä, mutta... No, lähtökohtaisesti en perusta musiikista, jossa ei lauleta vaan karjutaan niin, ettei sanoista saa selvää. En osaa analysoida biisejä sen tarkemmin, joten en löydä niistä musiikkihifistelijöiden tavoin pikkukikkoja ja vivahteita, minä arvostelen biisit puhtaasti arvostelutaulukolla hyvä - paska. Musiikkimaulleni on kuitenkin vuosien varrella tapahtunut jotain, eikä karjunta häiritse enää niin paljon kuin ennen. Levy oli siis ihan mukiinmenevä, ja olipa siellä kolmisen biisiä, jotka olivat keskivertoa parempia ja ansaitsivat päästä soittolistalle.

Minulla on iPodissani lista, jolla on pelkästään meneviä biisejä, ja sitä kuuntelen sekoituksella silloin, kun en jaksa miettiä tarkemmin, mitä tekisi mieli kuunnella. Toinen lista on sitten sellainen, jolla on menevien biisien lisäksi hitaampia biisejä, jotka kuitenkin soveltuvat arkikuunteluun. Ihan vain valottaakseni asiaa, jos joku ihmettelee, mitä tarkoitin "soittolistalla".

Niin, ja sitten hommasin vielä Suomalaisesta kirjakaupasta Kurjat-pokkarin.Kävin kaverin kanssa katsomassa leffan joitain viikkoja sitten. Suosittelen lämpimästi, se oli aivan ihana. En muista, milloin olen viimeksi leffan takia itkenyt niin vuolaasti kuin silloin. Upea, koskettava, kaunis, surullinen, ah. On pitänyt siitä asti lukea tuo kirja, ja aloitan sen heti, kunhan saan Harry Potter seiskan loppuun (luen sitä saksaksi, haha :D)

Tuli sitä pari paitaakin ostettua, mutta ei siitä sen enempää.
Uuden laukun totta vie tarvitsisin. Laitan joskus tänne kuvan vanhasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti