tiistai 30. marraskuuta 2010

IT'S OVER

Hell yeah it's over now. Mission completed. Ja sama rundi sit ens vuonna xD

Työtä siinä kyllä oli, mutta 50 000 tuli kasaan ja yliki. En muista kui monta sanaa tasan tarkkaan ja en jaksa tarkistaa :D:DD Paljon kuitenki. Ja 114 sivua wordissa. Pitää tosin luvut jakaa viel.

Loppuajan oon sit järkänny seiniä uudellee. Sain just revittyä vanhat julisteet alas ja nyt pitäis laittaa uusia tilalle. Mikä olis kiva toho sängyn yläpuolelle? Okei, tiedän kyl et laitan siihe ton yhen jätti-GD-julkan :DD eka kerta öö.. kahteen? vuoteen ku sängyn yläpuolelle pääsee jotain muuta ku TH:ta lol. TH:ta pääsee muutenki ehk vaa pari kappaletta, ja VANHOJA kuvia. Uudet muistuttaa vaa siitä, kui paskaan suuntaan ne on nykyää menny ja menossa yhä. 

Ja tahon alkaa kuuntelee Nirvanaa ja Metallicaa ja Mötley Crüeta ja AC/DC:ta (jonka levyi meil ois hyllyssä, thanks to iskä) ja kaikkii näit kivoja vanhoja ja isoja bändejä, koska en tie miks xD ei vaa oo vielkää tullu kuunneltua, tai no, Nirvanaa ja Metallicaa kuuntelin muutaman biisin verran julisteita alas ottaessani. Noh, Kurt Cobain pääsee seinälle joka tapauksessa, koska se on nii kivan näkönen siin julisteessa ♥

Oisko mulla vielä jotain viisasta asiaa. Eipä taida olla. 

Ainii. Kuolkaa kateuteen. Parin tunnin päästä pääsen ratsastaa tonne -14 asteeseen kaheks tunniks ♥

2 kommenttia:

  1. toi on kyl hieno banneri :DD ja sanon ny täälläki, että oon ylpee ku sait sen valmiiks ^^ ♥ ens vuon sit uusiks ja uudella motivaatiolla. oo, Nirvana ja Metallica. ah, molemmilta tiedän tasan yhden biisin :'D mut sillee hyvää musaa (:

    VastaaPoista
  2. nii on :DD ♥ ja kiitos vielä täälläki^^ ♥ jep, ens vuonna sit koko rundi uusiks, uudet ideat ja tosiaa pitää keksii uus palkintoki :'D haha, en yhtää tie miks, mut mun on jo monen kuukauden ajan tehny mieli ruveta kuuntelee tollasia kivoja bändejä, ei oo vaa tullu alettua xD vois ryöstää pari AC/DC:n levyä alakerrasta ja tsekkaa ne :'D Nirvanasta en oikee osaa sanoo, kuuntelin 3 biisiä ja latasin toistaseks vaa Smells Like Teen Spiritin, Metallicalta latasin muutaman. ne on ihan kivoja :D

    VastaaPoista