lauantai 8. toukokuuta 2010

It takes a fool to listen to too much music...

http://www.youtube.com/watch?v=GNay6BNhpDA

The Ark - It Takes a Fool to Remain Sane
Löysin ton tänään. Jostain syystä oon jo pitkään halunnu ottaa selville, millasta musaa The Ark tekee, tänään tuli sit etittyä muutama biisi. Toi oli niistä ehottomasti paras. Ja jumitan sitä yhäkin.

Etin myös The Offspringiä ja päädyin lataamaan koko Rise & Fall, Rage & Grace -albumin. Myöskin hyvää musaa. Joskus käyn läpi lisää noita, mitä last.fm minulle ehdottelee, sieltä voi löytyä vaikka mitä mielenkiintoista (kuten esimerkiksi Lostprophets ja Christina Stürmer :D ja ainiin, niille joita kiinnostaa, last.fm -profiilini nick on mel483)

Juu, pitäisi varmaan tehdä tätä George Berkeley -esitelmää, maanantaina pitäisi esittää. Ja äitienpäiväkortti voisi olla hyvä tehdä. Onneksi sentään on lahja jo hankittu. Kaksi kasvonaamiota, yhteensä 4 euroa. Mikä panostus :D

Ainiin, haluan nimipäivälahjaksi tämän:

http://www.shop.visiblenoise.com/p-166-lostprophets-the-betrayed-bundle.aspx
Se maksaa 21 puntaa, ja laskin valuuttamuuntimella, että se olisi noin 25 euroa. Ei paha. Postikulut ovatkin asia erikseen.
Mutta se olisi vaan niin rakkaus ♥
Nimpparini tosin olivat 30. huhtikuuta, mutta jos siskolleni ostetaan samanlainen paita jollainen piti olla mun alkuperänen nimpparilahja, niin saan valita jotain muuta :p Valinnanvaikeus: tuo vai Mentalistin 1. kausi (arvo n. 35 €)?

Ja ah, ihana kuunnella taustamusiikkina siskoni valitusta ja vinkuvaa kitaransoittoa :D Harjoittelee kitarakokeeseen, voi kun söpöä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti